Vilkår og betingelser

Velkommen til fodboldwebstedet. Fodboldwebstedet leverer sine tjenester til dig underlagt de meddelelser, vilkår og betingelser, der er beskrevet i denne aftale. Derudover, når du bruger en fodboldwebsideservice, vil du være underlagt de regler, retningslinjer, politikker, vilkår og betingelser, der gælder for sådanne tjenester, og de er indarbejdet i denne aftale ved denne reference. Fodboldwebstedet forbeholder sig retten til når som helst at ændre dette websted og disse vilkår og betingelser.

ophavsret
Al tekst, grafik, fotografier eller andre billeder, knapikoner, lydklip, logoer, slogans, handelsnavne eller ordsoftware og andet indhold på hjemmesiden til fodboldwebstedet (samlet ”indhold”) hører udelukkende til fodboldwebstedet eller dets relevante indholdsleverandører. Du må ikke bruge, reproducere, kopiere, ændre, transmittere, vise, offentliggøre, sælge, licensere, offentligt udføre, distribuere eller udnytte noget af Indholdet eller på anden måde bortskaffe noget af Indholdet på en måde, der ikke er tilladt af fodboldwebstedet. uden fodboldwebstedets udtrykkelige forudgående skriftlige samtykke. Brug af datamining, robotter eller lignende dataindsamlings- og ekstraktionsværktøjer på fodboldwebsite samt brug af fodboldwebsites varemærker eller servicemærker i metatags er strengt forbudt. Du må kun se og bruge indholdet til dine personlige oplysninger og til shopping og bestilling på webstedet og til intet andet formål. Hvis du tilfældigvis støder på noget af vores indhold, der er hostet på et tredjepartswebsted, så tøv ikke med at kontakte os på: [email protected] Indsamling, arrangement og samling af alt indhold på dette websted (”Compilation”) hører udelukkende til fodboldwebstedet. Du må ikke bruge fodboldwebstedets indhold eller kompilering på nogen måde, der nedsætter eller miskrediterer fodboldwebsitet eller på nogen måde, der sandsynligvis vil forårsage forvirring eller overtrædelse af gældende love eller regler. Al software, der bruges på dette websted (”softwaren”), tilhører fodboldwebsiden.com og / eller dets softwareleverandører. Indholdet, kompilering og softwaren er alle beskyttet under statslige, nationale og internationale love om ophavsret. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt, er forbeholdt fodboldwebstedet. Overtrædere vil blive retsforfulgt i det fulde omfang af loven.

fodboldwebsite anerkender og respekterer alle ophavsret og varemærker. Som sådan har enhver brug af tv, film, musik, filmfestival eller andre navne eller titler ingen forbindelse til fodboldwebsitet og er den eneste ejendom, der tilhører copyright eller varemærkeindehavere. Vores kjoler er inspireret af berømthedsstil og er vores genskabelser af genstande, der er båret af berømtheder i dine yndlings-tv-shows og det røde løber, men de er ikke autoriserede, godkendt af eller forbundet med disse shows på nogen måde og er ikke ment som overtrædelser registrerede varemærker eller ophavsret.

Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning
Fodboldwebstedet giver ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, af nogen art med hensyn til produkter, der sælges på fodboldwebstedet. Under ingen omstændigheder vil Fodboldwebstedet være ansvarlig for nogen som helst skader, og især Fodboldwebstedet kan ikke holdes ansvarlig for særlige, indirekte, følgeskader eller tilfældige skader eller skader for mistede ejendomme, tab af indtægter eller tab af brug, stammer fra eller er relateret til ethvert bærbart websted eller informationen indeholdt i det, om sådanne skader opstår i kontrakt, uagtsomhed, erstatning, i henhold til vedtægter, i egenkapital, ved lov eller på anden måde. Det eneste og eksklusive maksimale ansvar over for fodboldwebsitet, der stammer fra ethvert produkt, der sælges på de bærbare pc’er, er prisen på det bestilte produkt.

Bestil accept
Bemærk, at der kan være visse ordrer, som vi ikke kan acceptere og skal annullere. Fodboldsiden forbeholder sig retten til efter eget skøn at nægte eller annullere enhver ordre af en eller anden grund. Nogle situationer, der kan resultere i, at din ordre bliver annulleret, inkluderer begrænsninger på mængder, der er tilgængelige for køb, unøjagtigheder eller fejl i produkt- eller prisoplysninger eller problemer identificeret af vores kredit- og svigafvisningsafdeling. Vi kan også kræve yderligere verifikationer eller oplysninger, inden vi accepterer en ordre. Vi kontakter dig, hvis hele eller en del af din ordre annulleres, eller hvis der kræves yderligere oplysninger for at acceptere din ordre.

Typografiske fejl
Mens fodboldwebstedet stræber efter at levere nøjagtige produkt- og prisoplysninger, kan der forekomme prisfastsættelse eller typografiske fejl. fodboldwebstedet kan ikke bekræfte prisen på en vare, før du bestiller. I tilfælde af at en vare er opført til en forkert pris eller med forkerte oplysninger på grund af en fejl i prisfastsættelsen eller produktoplysninger, skal fodboldwebsitet efter vores eget skøn have ret til at nægte eller annullere ordrer, der er afgivet for den vare. I tilfælde af at en vare er forkert prissat, kan fodboldwebstedet efter vores skøn enten kontakte dig for instruktioner eller